Freerunning in Harderwijk

Geschreven door Redactie

Het is een sport waar je je energie in kwijt kunt.

Freerunning, letterlijk vertaald betekent dit “vrij rennen” en dat is ook precies waar deze sport om draait. Deze ervaring zul je niet snel vergeten want alles mag en kan, van springen en vliegen over obstakels tot het maken van koprollen en misschien zelfs salto’s. Het is een sport waar je in een uitdagende en veilige omgeving je energie kwijt kunt.

Vanaf deze maand kun je in Harderwijk meedoen met de freerunning lessen van Erik Verlaan Sport. De lessen zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Zo is er al een groep voor kinderen vanaf 7 jaar, maar je kunt ook meedoen met de groep van 13 jaar en ouder.

Uiteraard staat veiligheid voorop tijdens het freerunnen. Daarom begin je tijdens de lessen, onder begeleiding van een professional, met de basis vormen van bewegen. Zo moet je bijvoorbeeld eerst een koprol kunnen maken voordat je een salto gaat leren. Je ontwikkelt je lichaamscontrole en leert jouw kracht en techniek te gebruiken om coole trucs uit te voeren.

De eerste lessen worden gegeven op maandag 10 mei in Multifunctioneel Centrum De Bogen en op zaterdag 15 mei in gymzaal Bosboom in Harderwijk. Ben je nieuwsgierig geworden naar freerunning? Meld je dan aan voor twee gratis proeflessen via: www.erikverlaansport.nl/proefles.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?