Tegenstanders woontoren dienen petitie in bij burgemeester

Geschreven door Redactie

Tegenstanders van de plannen om een woontoren te bouwen op de plek van voormalig Café ‘t Haventje in Zeewolde hebben woensdag een petitie overhandigd aan burgemeester Gerrit-Jan Gorter.

“We tonen aan dat er voor de plannen zoals ze gepresenteerd zijn geen draagvlak is”, vertelt omwonende Gudo van Werkhoven, die de petitie gestart is. “We beseffen ons ook wel dat niemand vrolijk wordt van de situatie zoals die nu is. We willen wel echt dat er wat komt. Maar we willen dan een oplossing waar wel draagvlak voor is.”

Ongeveer 360 mensen hebben volgens de Lokale Omroep Zeewolde de petitie tegen de woontoren online ondertekend. Daarnaast hebben 62 directe omwonenden hun handtekening onder een brief aan de burgemeester gezet. Daarin wordt opgeroepen de plannen tegen te houden.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?