Klimmen in Ermelo

Geschreven door Redactie
Klimmen in Ermelo

Woon je in Ermelo en heb je zin in een dagje klimbos.

Klimbos Ermelo heeft 7 uitdagende parcoursen. Deze parcoursen zijn goed voor de beginnende en de gevorderde klimmer. Je kan zelf beslissen hoeveel en welke parcoursen je wilt beklimmen. Start je eerste klimervaring in The Family of The Shock of daag jezelf uit in het zwaarste parcours van Nederland, The peak.

Tijdens het klimmen wil je natuurlijk wel gezekerd zijn. Klimbos Ermelo heeft een uniek en handig veiligheidssysteem. Een permanent veiligheidssysteem van Vert Voltage. Met een veiligheidshaak ben je altijd aan de veiligheidskabel gezekerd. Deze haak is zo ontworpen dat het wel langs de boom kan worden geschoven, maar nooit van de kabel af tenzij je weer met beide benen op de grond staat. Er is dus geen mogelijkheid dat je een moment niet gezekerd bent als je op één van de parcours bent.

Klimbos Ermelo wordt jaarlijks gecontroleerd door de onafhankelijke keuringsinstantie TÜV. Hun parcoursen voldoen dan ook aan de Europese veiligheidseisen van hoogteparcoursen volgens de NEN EN 15567-1.

Maak snel een afspraak en kom een dag klimmen en klauteren bij klimbos Ermelo.



Onze Ambassadeurs