De krant Ons Wolderwijd kun je nu ook ophalen bij TUI Zeewolde

Geschreven door Redactie

Alle lokale afhaalpunten kun je vinden via www.onswolderwijd.nl/afhaalpunten.

Ons Wolderwijd wordt verspreid in Zeewolde, Harderwijk en Ermelo. Omdat er steeds meer behoefte is aan een positieve ‘Feel Good’ krant, brengt Mediabedrijf Ons Nieuws haar kranten ook rond bij lokale supermarkten, buurthuizen, bibliotheken, verenigingen en stichtingen en nu dus ook via reisbureau TUI in Zeewolde. Zo kunnen ook de bewoners met een ‘Nee-Nee’ sticker genieten van al het aankomende nieuws in de buurt!

Over de krant Ons Wolderwijd De krant Ons Wolderwijd is een maandelijkse huis-aan-huis krant die elke eerste week van de nieuwe maand wordt verspreid. De krant wordt gemaakt door de bewoners, voor de bewoners. Iedereen kan namelijk nieuws aanleveren. Zolang de content betrekking heeft over de aankomende maand, is het interessant voor de redactie om over te schrijven. Denk aan (online) evenementen, feesten, verjaardagen van bedrijven, lokale (maand)acties en nog veel meer!

Nieuws kan aangeleverd worden door een e-mail te sturen naar pers-berichten@onswolderwijd.nl. Alle inzendingen vóór de 17e van de maand worden meegenomen in de selectie voor de aankomende editie. Heb jij een leuk nieuwtje of een goede tip voor de redactie? Mail dan naar redactie@onswolderwijd.nl.

Ook lokaal redactiepunt worden in Zeewolde, Harderwijk of Ermelo? Stuur dan een e-mail naar: 

info@onswolderwijd.nl of bel naar 085 - 070 59 69.

Onze Ambassadeurs