Veel aankondigen tijdens tweede DC Fandome

Geschreven door Redactie

Aankondigingen zoals Batman, Flash, Black Adam en meer!

DC Comics en Warner Bros had laatst op zaterdag hun tweede DC Fandome. Waaronder ze meer hadden verteld en laten zien over films, series en spellen die ze komende jaren gaan uitbrengen.

The Batman

Ze hebben tijdens hun tweede Fandome de tweede trailer uitgebracht voor hun nieuwe Batman film. In deze film speelt Robert Pattinson Batman. Velen dachten eerst dat het misschien moeilijk zou zijn voor Pattinson om Batman te gaan spelen maar de trailer laat zien dat hij het zeker kan.

The Flash

The Flash krijgt ook een eigen film. De acteur Ezra Miller die in Justice League speelde als Flash, speelt ook in de film als Flash. Flash is niet de enige die je terug gaat zien in de film, maar ook de Ben Affleck en Michael Keaton’s versie van Batman!

Black Adam

De beroemde Dwayne The Rock Johnson heeft de rol gekregen van Black Adam. Om het kort te houden heeft Black Adam dezelfde krachten als Superman maar in plaats van laser ogen en een vriezende adem heeft hij elektrische krachten net als Shazam! Dwayne Johnson vond dat hij “Geboren was om de rol van Black Adam te spelen”.

Meer?

Ook werd er aangekondigd dat er een tweede film voor Shazam komt en een derde film voor Aquaman. Ook lieten ze een trailer voor de aankomende spellen zoals: Suicide Squad en Gotham Knights. Er komt ook een Peacemaker serie en Batwoman krijgt een derde seizoen.
Onze Ambassadeurs