Kies uw zorgverzekering met De VoorzieningenWijzer

Geschreven door Redactie
Kies uw zorgverzekering met De VoorzieningenWijzer

Welke zorg heb je volgend jaar nodig?


Het kiezen van de juiste zorgverzekering kan lastig zijn. Er is veel keuze en je wilt zeker weten dat uw kosten voor zorg goed verzekerd zijn. Maar je wilt ook niet teveel betalen. Heb je de zorgverzekering die het beste bij jou past? Een gesprek met een adviseur van het Financieel Café kan daar duidelijkheid over geven.

Gratis adviesgesprek

Veel mensen laten geld liggen of betalen te veel. Het is fijn als je daar advies over krijgt. De adviseurs (vrijwilligers) van het Financieel Café zijn hiervoor opgeleid. Het gesprek met een adviseur is gratis, en je gaat geen verplichtingen aan. Samen zoek je uit welke zorgverzekering het beste bij jou en jouw situatie past. Ook kijkt de adviseur naar andere financiële onderwerpen. Heb je misschien recht op een toeslag of extra geld voor sport voor je kinderen? Heb je wel het beste energiecontract voor jouw situatie? Als je wilt, kan je samen met de adviseur gelijk iets aanvragen of een ander contract afsluiten. Deze aanpak noemen wij de VoorzieningenWijzer. 

Wat geldt voor jou?

Heb je een laag inkomen? Vaak is er veel mogelijk en kunt u extra geld overhouden. Op www.datgeldtvoormij.nl lees je er meer over. Je kan daar via de Module Zorg ook zelf online kijken welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Maak een afspraak met het Financieel Café

Heb je liever meteen een persoonlijk gesprek over De VoorzieningenWijzer? Dat kan ook! Maak dan een afspraak met een adviseur van het Financieel Café. Het Financieel Café in Ermelo is bereikbaar op:

  • maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur
  • donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

Je kan bellen via (06) 82 01 97 03 of mailen naar financieelcafe@vw.welzijnermelo.nl.



Onze Ambassadeurs