Praat mee over nieuwbouw Raadhuisplein – Stationsstraat

Geschreven door Redactie

Volgend jaar slopen we de gebouwen op de hoek van Raadhuisplein en de Stationsstraat.

Nadat de Dialoog is gerenoveerd, pakken we ook gelijk dit stuk aan. We gaan er nieuwe woningen bouwen. Maar hoe hoog moeten deze woningen zijn? En moet er ook een plek zijn voor andere functies, bijvoorbeeld kleine horeca? En hoe zit het dan met parkeren? We horen graag hoe u er over denkt!

Vertel ons uw wensen en ideeën

Wij denken nu over de nieuwbouw na. Het college maakt hiervoor een concept kaderdocument. Hierin staan de randvoorwaarden waaraan de bouw straks moet voldoen. Met dit document nodigen we ontwikkelaars uit om mooie plannen te maken. Maar voor het zover is, willen we ook úw reactie op de plannen. Wat ziet u graag op deze mooie plek in het centrum van Ermelo? We gaan hierover graag digitaal met u in gesprek op:

  • Datum: dinsdag 7 december 2021
  • Tijd: 19.00 uur

Na aanmelding ontvangt u een mail met daarin een link. Met deze link kunt u op 7 december inloggen.


Onze Ambassadeurs