Kom eten bij Kok Experience in Harderwijk

Geschreven door Redactie

Ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen.

Vanuit het restaurant van Kok Experience heb je zicht op de binnenspeeltuin. Voor oudere kinderen en volwassenen zijn er superleuke activiteiten zoals lasergame, een escaperoom en een bioscoop met de nieuwste films.

Dagelijks kun je in het restaurant genieten van verse en heerlijke gerechten en iedere week van diverse specials. Het restaurant is een ontspannen ontmoetingsplek voor gezinnen, vrienden en groepen waar je op elk moment van de dag welkom bent.

Heb je zin in een gezellig koffiemomentje met een lekker huisgemaakt gebakje of heerlijke broodjes voor bij de lunch, gezellig borrelen of diners? Kom dan langs bij het restaurant van Kok Experience want alles wordt hier vers bereid. Op de menukaart vind je ook gerechten voor vegetariërs maar ook voor mensen met een allergie voor gluten en/of lactose.

Je kunt via https://www.kokexperience.nl/restaurant/ een reservering maken. Als er geen beschikbaarheid is op het door jouw gewenste tijdstip, kan je telefonisch contact opnemen via: 0341230000. De biertafel kan telefonisch via 0341230000 gereserveerd worden of via de mail: info@kokexperience.nl.

Onze Ambassadeurs