Kindertekening tot kunstenaar

Geschreven door Redactie

De expositie van Kindertekening tot kunstenaar kan je binnenkort van 14 mei tot 22 mei 2022 bewonderen in de Smeepoortzaal van het Stadsmuseum en is gratis toegankelijk.

Acht basisschoolgroepen 3 en 4 uit Harderwijk hebben meegedaan aan een project en is er per school 1 illustratie gekozen.

De gekozen illustraties worden geëxposeerd in het Stadsmuseum en vormen met elkaar een compleet verhaal. Het project is van Kim den Dulk in samenwerking met Stichting Cultuurkust en het Marius van Dokkum Museum/Stadmuseum Harderwijk. De leerlingen kregen van Kim een workshop voor het illustreren bij Stichting Cultuurkust en toen heeft iedere leerling een stukje tekst geïllustreerd van een verhaal over Anne en zijn kat Vlek, de tekeningen vormen samen een compleet verhaal.


Onze Ambassadeurs