Nissan JUKE Hybrid Rally Tribute: de ultieme synergie tussen hybride en adrenaline

Geschreven door Redactie
Nissan JUKE Hybrid Rally Tribute: de ultieme synergie tussen hybride en adrenaline

De Juke Hybrid Rally Tribute is voorzien van dezelfde hybride-aandrijflijn als de Juke Hybrid en is hiermee zowel een knipoog naar het illustere verleden als een viering voor wat komen gaat.

- Ontwikkeld om de komst van de Juke Hybrid te vieren
- Aangedreven door dezelfde geëlektrificeerde hybride-aandrijflijn
- Hommage aan winnende rallyauto uit jaren 70, met zwarte motorkap en wielen
- Combineert Nissans innovatieve Crossover met expertise op elektrificatiegebied
- In navolging van de eerste beelden in juni vorig jaar – waarmee Nissan vierde dat het precies 50 jaar geleden deelnam aan de East African Rally – is de Nissan Juke - - Hybrid Rally Tribute nu tot leven gekomen. En hoe!

Wat ooit begon als een designschets is nu de Juke Hybrid Rally Tribute: een unieke, conceptuele one-off van Nissan. Na overweldigende positieve reacties op de eerste beelden is besloten de schets tot leven te laten komen. En de timing had niet beter gekund; aankomende zomer maakt de nieuwe Juke Hybrid zijn opwachting in de showrooms. De Juke Hybrid Rally Tribute is voorzien van dezelfde hybride-aandrijflijn als de Juke Hybrid en is hiermee zowel een knipoog naar het illustere verleden als een viering voor wat komen gaat.

Lees het complete bericht hier !
 

Onze Ambassadeurs