Gezellige start van het Pinksterweekend in Ermelo

Geschreven door Redactie

Zaterdag 4 juni beloofd een gezellige dag in Ermelo te worden.

Er zijn op deze zaterdag voor Pinksteren diverse activiteiten in Ermelo.

Zo kan je tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Schaapskooi waar het Schaapscheerdersfeest wordt gehouden.

Op deze dag worden de laatste schapen geschoren; het publiek mag dan toekijken. Ook zijn er kramen met wol- en schapenproducten en ambachten als wol spinnen kunnen bekeken worden. En voor kinderen zijn er leuke activiteiten te doen en die kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin op het terrein. Voor meer informatie kunt u kijken op www.schapedrift.nl

Van 10.00 tot 17.00 uur wordt er in het voetgangersgebied in het centrum van Ermelo weer een Pinkstermarkt georganiseerd. Vanaf ijssalon IJstijd tot en met het Raadhuisplein treft u allerlei kramen aan met producten waar u lekker tussen kunt gaan snuffelen. Daarbij kunt u denken aan; zelfgemaakte artikelen, accessoires, kleding, boeken en diverse andere artikelen. Er is een mix van commerciële standhouders en hobbyisten, zodat het aanbod zeer divers is. De diverse terrassen die u onderweg tegenkomt, vormen een prima rustmoment om onder het genot van een drankje te genieten van de mensen. In de middag wordt er in het centrum een mini shantykoren festival gehouden, waar u kunt genieten van de typische zeemansliederen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ermelobuitenleven.nl

Vanaf 15.00 uur wordt er gestart voor de tiende editie van de Halve Marathon van Ermelo. Er worden afstanden gelopen van 1 km speciaal voor kinderen, 5 km, 10 km en natuurlijk de 21,1 km. Het beloofd een gezellig spektakel te worden met muziek langs het parcours en een grootse afterparty met gezelligheid, eten en drinken voor toeschouwers en deelnemers. Je kan je inschrijven om mee te doen via de website www.halvemarathonermelo.nl

Onze Ambassadeurs