Support jouw lokale groene ondernemer!

Geschreven door Redactie
Support jouw lokale groene ondernemer!

Duurzaam ondernemen is een hot topic. Bedrijven en medewerkers zijn zich bewust van hun footprint en de vervuiling die klimaatverandering creëert. We willen het beter doen dan onze voorgangers en een gezonde planeet achterlaten voor toekomstige generaties.

Doe mee aan de challenge: “Support jouw lokale groene ondernemer!”. Zo ondersteun je de lokale ondernemers en verklein jij jouw Flevolandse voetafdruk. Doe je mee? Meld je aan: www.ikdoemeejijook.nl. #ikdoemeejijook #challenge_ondernemen 

Waarom duurzaam ondernemen?  

We begrijpen tegenwoordig allemaal waarom het belangrijk is om bewust en duurzaam te leven. Steeds meer mensen voelen de noodzaak en dragen hun steentje bij. En ook in het bedrijfsleven kiezen steeds meer organisaties voor duurzaam ondernemerschap. Deze challenge stimuleert het doen van lokale aankopen. Als je lokale aankopen doet dan hoeven er geen bestelbusjes op fossiele brandstof rond te rijden met thuis-bezorg-pakketjes of voor boodschappenservicediensten. Benieuwd naar welke duurzame initiatieven
er bij jouw in de buurt zijn? We hebben ze per gemeente verzameld voor je. Neem een kijkje op: Duurzame communities - NMF Flevoland. 

Impact challenge

Door lokaal in te kopen, hoeven veel fossiele bestelbusjes niet te rijden en besparen we enorm veel CO2. Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan is de impact enorm groot. Support daarom jouw lokale groene ondernemer.


Samen verkleinen we de voetafdruk 

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Februari staat in het teken van duurzaam ondernemen. Aan één challenge meedoen is al een stap in de goede richting. Want daardoor draag je bij aan minder CO2 uitstoot en energieverbruik. Samen creëren we dus één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl.


Onze Ambassadeurs