Uitnodiging workshop Storytelling voor groene bewoners van Flevoland

Geschreven door Redactie

Vind jij groen in je wijk ook belangrijk, help ons dan mee! Vergroenen is niet alleen leuk, het is ook nog eens goed voor de biodiversiteit.

De biodiversiteit staat onder druk en dat heeft grote gevolgen voor het leven op aarde, in de stad, op het platteland, voor de landbouw en de natuur.

Wat kunnen we doen? De eerste stap is de bewoners van Flevoland hiervan bewust te maken. Samen kunnen we het verhaal van de unieke Flevolandse natuur te vertellen. Help jij mee? Kom naar de gratis workshop Storytelling over biodiversiteit en ondersteun daarmee de Flevolandse natuur. 

Samen maken we meer impact!

Wat is storytelling? Sinds er taal is, zijn er verhalen. Verhalen zijn een krachtig en effectief middel om mensen te raken en te verbinden. Wil je jouw buutgenoten inspireren, maar weet je niet hoe, je leert het in de workshop storytelling.

Welke ‘kapstokken’ kun je gebruiken voor jouw verhaal? Hoe blijven mensen aangehaakt? Dat zijn vragen die tijdens de workshop storytelling centraal staan. Een fijne mix van oefeningen, uitwisseling en theorie zorgt ervoor dat je na deze workshop vol ideeën aan de slag gaat!

Alle gegevens op een rijtje:

Datum: 4 maart van 10:00 – 13:00 uur

Locatie: kantoor IVN Flevoland, Botter 14 07, Lelystad

Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden.

De workshop wordt afgesloten met een lunch.

Meld je aan via een mail naar flevoland@ivn.nl met je naam en je gegevens ovv workshop storytelling.

Interesse of vragen?

Lees meer informatie op de website ivn.nl/flevolandbloeit en voor vragen, neem contact op met Ilse Suijkerbuijk via i.suijkerbuijk@ivn.nl

Onze Ambassadeurs