Adopteer je favoriete dier

Geschreven door Redactie
Adopteer je favoriete dier

Met de aankoop van een adoptiepakket van WWF steun je gericht de projecten van WWF in het leefgebied van jouw lievelingsdier.

Een prachtig, duurzaam cadeau voor jezelf en voor de natuur! Omdat ieder zijn eigen favoriete dier heeft kan je kiezen uit maar liefst tien verschillende dieren en is elk dier in twee verschillende adoptiepakketten beschikbaar.

Pakket 1: Adopteer en stuur een wens

Symbolisch een dier adopteren is superleuk voor jezelf of voor een ander. Met de ‘Stuur een wens-doos’ ontvang je een knuffelversie van je favoriete dier en een boekje met allerlei informatie waarin je kunt lezen waarom het zo goed is dat jij deze adoptie hebt gedaan. Ook is de doos op originele manier recyclebaar. Er zijn namelijk uit de doos zes ansichtkaarten te knippen. De wens voor een duurzame wereld wordt zo nog verder verspreid. Je steunt heel gericht de projecten van WWF in het gebied van jouw lievelingsdier met de aankoop van een adoptiepakket. Ben je bijvoorbeeld fan van een panda? Dan kan je symbolisch een panda adopteren en nog vele andere prachtige dieren. Het adoptiepakket is ook erg leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld vrienden, familie of de werknemers van je bedrijf.

Pakket 2: Adopteer een dier en groei mee

De ‘Adopteer een dier en groei mee’ adoptiepakketten bevatten de WWF groeimeter waarop je exact kunt zien hoe groot je bent. Je kunt daarmee zien hoe lang je kind is ten opzichte van diverse wilde dieren of hun lievelingsdier. De Groei-mee Adoptiepakketen zijn ook erg leuk om cadeau te geven als kraamcadeau of op de eerste (of tweede, derde...) verjaardag van je zoon, kleindochter, buurmeisje, enzovoort.
Wil je ook een symbolisch een dier adopteren? Kijk dan gauw op de website: www.wwf.nl.

Onze Ambassadeurs