Woensdag 10 november inhaaldag bomen planten voor oud leerlingen groep 8

Geschreven door Redactie

Vanwege de coronamaatregelen is de boomfeestdag in het voorjaar al twee keer niet doorgegaan.

Dat is jammer. Want dat betekent dat leerlingen uit groep 8 toen nog niet zelf een boom hebben kunnen planten. Voormalige leerlingen van groep 8 die alsnog een boom willen planten hebben daarvoor woensdag 10 november de kans.

Leerlingen die in maart 2020 of maart  2021 in groep 8 van de basisschool zaten mogen op woensdag 10 november tussen 13.30 en 15.00 uur een boom komen planten. De plek is achter begraafplaats Elzenhof aan de Overkampsweg. Ook volwassenen en andere kinderen die het leuk vinden om een boom te planten zijn dan welkom.

Belangstelling? Dan graag vooraf aanmelden door een mail te sturen aan  info@harderwijk.nl t.a.v. de heer Klaas Jan Bakema. Of telefonisch via 0341 411 911. Vermeld dat het gaat om de boomplant inhaaldag.

Onze Ambassadeurs