Kom in beweging en doe mee met de Gezond Veluwe Challenge

Geschreven door Redactie
Kom in beweging en doe mee met de Gezond Veluwe Challenge

Op woensdag 5 april organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. voor het vierde jaar een geweldig evenement, namelijk de Gezond Veluwe Challenge.

Tijdens tien woensdagavonden wandelen we gezamenlijk verschillende routes in Ermelo en sluiten we af met de deelname aan de Avond4Daagse van 12 t/m 15 juni.

Bewegen is het beste medicijn

De Gezond Veluwe Challenge is de perfecte manier om in beweging te komen. Bewegen is het beste medicijn voor een betere fysieke en mentale gezondheid. In Ermelo zijn er nog veel mensen die niet genoeg bewegen, terwijl bewegen juist het beste medicijn is. Deze challenge is daarom speciaal bedoeld voor inwoners die moeite hebben om zelf in beweging te komen. Bijvoorbeeld door overgewicht, diabetes, weinig motivatie, lichamelijke of visuele beperkingen. Ook als je weinig ervaring hebt met bewegen, ben je van harte welkom.

Wandelen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook leuk en gezellig om samen te doen. Door buiten te bewegen stimuleer je je probleemoplossend vermogen en de natuur zorgt voor een vermindering van stress. 

Tijdens de Gezond Veluwe Challenge ontdek je dat je meer in je mars hebt en ontmoet je nieuwe mensen. Je wordt altijd begeleid door een professional en het mooiste is: deelname is helemaal gratis! Samen werken we aan een gezondere toekomst!

De inschrijving is geopend. Meld je aan via https://interactie-ermelo.nl/agenda/gezond-veluwe-challenge/

Onze Ambassadeurs