Openlucht Monumentendag in Harderwijk

Geschreven door Redactie
Openlucht Monumentendag in Harderwijk

Op zaterdag 12 september organiseert Harderwijk een open monumentendag.Het is buiten dus ze gaan nergens naar binnen dus het is allemaal coronaproof. Het speelt zich af in het centrum van Harderwijk en er is een route beschrijving die je makkelijk kan volgen.

Activiteit

Ondertussen kun je meedoen aan een gevarieerde puzzeltocht met foto-vragen, zoekvragen en historische taferelen. De route kan je in een uur lopen. Het is leuk voor gezinnen die van geschiedenis houden en er zijn prijzen van lokale ondernemers. Het evenement begint om 10:00 en het eindigt om 16:00 maar je kan op elk gewenst moment starten. De deelname is gratis dus als je tijd hebt doe lekker mee zou ik zeggen.

Je start voor het oude stadhuis het moment dat je zelf kiest en iedereen is welkom ook mensen met een rolstoel zijn van harte welkom.


Onze Ambassadeurs