Coronabesmettingen blijft stijgen in Harderwijk, Ermelo en Putten

Geschreven door Redactie
Coronabesmettingen blijft stijgen in Harderwijk, Ermelo en Putten

Er is nog geen goed nieuws nog altijd stijgt het aantal positief geteste Nederlanders, blijkt uit de nieuwe weekupdate van het RIVM. Dit is de corona-update van begin oktober en halverwege oktober 2020.

Elke week geeft het RIVM een update over het aantal besmettingen in ons land. De cijfers gaan over de periode van 7 tot en met 13 oktober. Daarin zie je dat er 165 nieuwe coronabesmettingen in Harderwijk, Ermelo en Putten zijn geregistreerd.

In Harderwijk zijn momenteel 464 mensen besmet met het coronavirus. In Ermelo zijn dat er 247 en in Putten 144. Dit gaat om geregistreerde besmettingen van het coronavirus.

Dat zijn in alle drie onze plaatsen toenames. Vorige week stond de teller in Harderwijk namelijk op 365 besmettingen genoteerd, wat betekent dat er 99 geregistreerde besmettingen bij zijn gekomen. In Ermelo was dat vorige week 218 en inmiddels zijn er dus 29 geregistreerde besmettingen bij gekomen. Tot slot stond in Putten het aantal op 107 en zijn daar 37 geregistreerde coronabesmettingen bij gekomen.


Onze Ambassadeurs