Start verkoop en inzending plannen voormalig schoolgebouw Wijde Blik

Geschreven door Redactie
Start verkoop en inzending plannen voormalig schoolgebouw Wijde Blik

Vanaf donderdag 25 februari 2021 kun je een bod doen op het voormalig schoolgebouw ‘Wijde Blik’.

Je kunt een bod doen vanaf 700.000 euro. Naast een bieding lever je ook een plan aan voor het gebouw.

Zowel de bieding als het plan bepalen wie het pand mag kopen. Belangstellenden kunnen hun ideeën en bieding uiterlijk 3 mei 2021 indienen.

Het voormalige school is in eigendom van gemeente Harderwijk. Het gebouw ligt op de grens met gemeente Ermelo en in het deelgebied ‘Drielanden-Groene Zoom’. Er is veel belangstelling om dit historische gebouw nieuw leven in te blazen.

Dien je plan in


Heb je interesse? Maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar bij de gemeente. Dan kan Gemeente Hardewijk je de mogelijkheid geven om het pand te bezichtigen. De procedure verloopt via het aanbestedingsplatform Negometrix. Als je een e-mail stuurt naar Linda Schravendeel via l.schravendeel@harderwijk.nl dan stuurt Gemeente Harderwijk je een uitnodiging. Er is tot 14 april gelegenheid om daar vragen te stellen. De verwachting is dat na de zomer definitief bekend is wie het gebouw van de gemeente gaat kopen.

De nieuwe functie van het gebouw krijgt moet aansluiten op het beleid van de gemeente en moet aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen. De uitstraling van het huidige gebouw moet worden behouden, net als de groene omgeving om het gebouw.




Onze Ambassadeurs