Liefhebbers van radiografische auto's willen eigen terrein

Geschreven door Redactie
Liefhebbers van radiografische auto's willen eigen terrein

Een groep liefhebbers van op afstand bestuurbare auto’s wil een eigen terrein in Zeewolde om te kunnen crossen. 

De groep komt geregeld in het weekend bijeen op het Woldstrand. "Dat kan nu", vertelt Patrick Ruitenbeek, "maar in het voorjaar kun je dat rustig vergeten. Op het moment dat de zomer komt dan stikt het hier van de mensen. 

De bestuurders van radiografische auto's hopen op een stuk grond ter grootte van een voetbalveld waar ze samen kunnen genieten van hun hobby. "Zoals zo’n ding gewoon bijna 100 kilometer per uur gaat. En het weegt een kilo of zes en is 60 centimeter groot. Ja dat is geweldig. Dat geweld voorbij zien komen en dan helemaal in het zand. Dat is gewoon hartstikke mooi om te zien. Heerlijk."


Onze Ambassadeurs