Budget nodig voor verlenging onderhoudscontract Buurt AED's Zeewolde

Sinds eind 2018 hangen in Zeewolde 31 buurtAED's. Destijds werd er een vijfjarig onderhoudscontract afgesloten zodat de inwoners gedurende vijf jaar er geen omkijken meer naar zouden hebben. Het eerste contract loopt op 22 oktober 2023 af op de Almereweg. 

Na de vijf jaar zullen de AED's moeten worden voorzien van o.a. een nieuwe batterij. Daarnaast zullen er nog andere kosten moeten worden gemaakt om de AED's in gebruik te houden. Hierdoor heeft de stichting een offerte opgevraagd voor een verlenging van het onderhoudscontract. De kosten die hiermee gemoeid gaan bedragen c.a. 16.000 euro. 

Het is de stichting er alles aan gelegen om het bedrag voor 22 oktober 2022 bij elkaar te brengen. Hiervoor roepen ze de inwoners van Zeewolde op om mee te helpen met leuke acties, ideeën en donaties. Voor meer informatie kun je kijken op de website www.buurtaedzeewolde.nl. Daar vind je ook een teller waarop te zien hoeveel er inmiddels is ingezameld.

Onze Ambassadeurs