3 x Must see in Zeewolde

Geschreven door Redactie
3 x Must see in Zeewolde

Tip #1 Het Horsterwold

Horsterwold is bijna net zo groot als Lelystad, en is het grootste aaneengesloten loofbos van Nederland. Spannend, want wie weet sta je plotseling oog in oog met een kudde Konik paarden. En wist je dat er kabouters wonen in het Horsterwold? Je kunt ze vinden in het Speelbos De Zevensprong.

Tip #2 Het Tulpeiland

Voor de kust van Zeewolde in het Wolderwijd ligt een heus Tulpeiland. Van bovenaf is deze vorm goed te zien. Op het Tulpeiland kun je in de toekomst horeca, toerisme en watersport vinden. De kelk van de tulp, het hoofdeiland, is ongeveer zo groot als een voetbalveld en biedt straks plek voor ongeveer 80 ligplaatsen voor zeilers en pleziervaart. Het eiland is voor voetgangers en fietsers toegankelijk.

Tip #3 Pannenkoekenhuis Hans & Grietje

Wist je dat de eigenaren van Hans & Grietje ook echt Hans en Griet heten? Bij pannenkoekenhuis Hans & Grietje zijn er zwevende tafels, behekste vloeren, kamers ondersteboven en magische machines. En ook buiten is van alles te doen. Lekker ravotten in de grote hooiberg, of tegen elkaar racen op de skelterbaan.





Onze Ambassadeurs