Organisaties in Harderwijk zijn er voor jongeren

Geschreven door Redactie

De coronamaatregelen heeft een indruk achter gelaten op de jongeren. De gemeente Harderwijk is zich bewust dat veel jongeren last hebben van de coronacrisis. Volgens het onderzoek van de GGD onder jongeren in Noord- en Oost-Gelderland gaat het om 86% van de middelbare scholieren. 

De gemeente en maatschappelijke organisaties helpen deze jongeren door extra aandacht en activiteiten te bieden in coronatijd.

Vanuit Jeugd Aan Zet worden jongeren in contact gezet met verschillende organisaties waar zij lekker kunnen sporten en afleiding kunnen zoeken. Kijk op de websites wat de mogelijkheden zijn: Talent House, Stichting Present, Echo Youth United, GA! Harderwijk, Popschool Harderwijk, Cultuurkust.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?