Businessclub gaat te land, ter zee en in de lucht

Geschreven door Redactie

Na het dineren langs de lijn in de JC Arena, en Beach & Lounge Party in Zandvoort, ging de Travel & Events Business Club op 14 september 2021 het Markermeer op met de prachtige driemaster de 'Stedemaeght'.

Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje genoten de ondernemers van het schitterende uitzicht. De Stedemaeght mag zich tot de mooiste zeilschepen van Nederland rekenen, met een rijke historie van een walvisvaarder die de noordelijke ijszeeën heeft bevaren. De bark met zijn drie imposante masten, indrukwekkende zeiloppervlak en schitterende tuigage maakt zeilen op het IJsselmeer een onvergetelijke ervaring. Het weer was de ondernemers goed gezind, in de loop van de avond ontstond er een regenbui… maar op dat moment zat iedereen aan het overheerlijke diner dat in de stijlvolle lounge van het schip werd geserveerd.

De lucht in…

In september stonden er toevallig twee evenementen op de planning. Na het avontuur op het water werd het tijd om Nederland van bovenaf te bekijken. Op 27 september 2021 stond een enthousiaste groep leden te trappelen om plaats te nemen in een helikopter op vliegveld Hilversum. In groepen van 6 vlogen de ondernemers over diverse gedeelten van de regio. Helaas waren de weergoden dit keer iets minder goed gezind, maar dat mocht de pret niet drukken! Onder begeleiding van de uitstekende, en enthousiaste piloot, werd mede door het weer ervaren hoe stabiel en fl exibel een helikopter in de lucht hangt. Regen en wind hebben relatief weinig invloed op het presteren van het voertuig waardoor iedereen comfortabel van het uitzicht kon genieten. Het was mooi om te zien dat een aantal leden op deze manier zelfs hun hoogtevrees overwonnen!

Na de vlucht was er genoeg tijd om de ervaringen met elkaar te delen. Tijdens het heerlijke diner dat werd opgediend in de sfeervolle ruimte kon er van het uitzicht op het vliegveld worden genoten. Uiteindelijk begon de zon zelfs te schijnen, wat de dag nog onvergetelijker maakte. Bucketlistitems werden afgestreept en er werd alvast uitgekeken naar de volgende “uitdaging”.

Zaterdag 16 oktober, ‘Dinner in the Sky’

Wanneer we het toch over afstrepen van items op je bucketlist hebben, dan is de kans groot dat dit evenement er niet eens op staat. Niet omdat je dit niet zou willen doen, maar omdat je niet eens wist dat het bestond! Op 16 oktober 2021 gaan de leden van de Businessclub op grote hoogte genieten van heerlijke gerechten, mooie wijnen en spectaculaire uitzichten. Met 21 andere tafelgenoten neem je plaats aan een grote tafel waarna je op vakkundige wijze wordt “ingesnoerd” in je stoel. Er wordt teruggeteld tot 10 en dan wordt de tafel door middel van een hijskraan naar een spectaculaire hoogte van c.a. 50 meter gehesen. Op deze hoogte wordt het diner geserveerd en na afl oop zak je voldaan weer naar de vaste grond.

Travel & Events Business Club

Naast de dinerclub, waar de bijeenkomsten om een heerlijk diner draaien, is er ook een evenementenclub voor ondernemers. Als zelfstandig ondernemer, manager of beslisser in een organisatie wordt er veel van je gevraagd. Je moet snel denken, weloverwogen, adequaat en pragmatisch handelen, je wordt geacht uiteenlopende complexe situaties met creatieve beslissingen in goede banen te leiden.

Het is bekend dat je brein, als het op volle toeren draait, minstens zo veel energie gebruikt als intensieve sport of zware lichamelijke arbeid. Vergaren van extra energie en hernieuwde geestdrift door onbevangen ontspanning is het doel bijde Travel & Events Business Club.

Leden van de Travel & Events Business Club worden minimaal 8 keer per jaar uitgenodigd voor uiteenlopende events. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan o.a.: haring, oester of mosselparty, varen op een driemaster over het IJsselmeer, Ibiza party, museumnacht, stadstour, Beatle tour, vaarraces, vaartocht, whisky of wijnproeverij , zelf racen op Zandvoort, presentatie van een BN’er, borreluurtje, bedrijfsbezoek, ballonvaart, slipcursus e.d.

Inmiddels heeft deze businessclub meer dan 70 leden die regelmatig bij elkaar komen om op een ontspannen manier van mooie evenementen te genieten.

Wil jij ook graag nieuwe ondernemers ontmoeten? Neem dan een kijkje op tebclub.nl om eens vrijblijvend kennis kunt maken tij dens een evenement of diner. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier kijken of het ook wat voor jou is én nieuwe mensen leren kennen.

Onze Ambassadeurs