Trots op ondernemend Ermelo!

Geschreven door Redactie
Trots op ondernemend Ermelo!

Vrijdag 19 november was het de Dag van de Ondernemer.


Het afgelopen jaar was voor veel ondernemers een uitdaging. Er werd een beroep gedaan op uw aanpassingsvermogen. En dat van jouw personeel en bedrijf. Wij zijn trots dat je ondernemer bent in de gemeente Ermelo! Bedankt voor je bijdrage aan werkgelegenheid, bedrijvigheid en een bruisend Ermelo!

Hogere waardering dienstverlening gemeente

We bedanken je ook voor de gestegen waardering voor ons beleid en dienstverlening. Dit blijkt uit het tweejaarlijkse landelijke onderzoek ‘MKB vriendelijkste gemeente’. We zijn op de provinciale ranglijst in twee jaar tijd gestegen van plek 42 naar de 9e plek. Die stijging komt door een hogere tevredenheid voor onze dienstverlening. Hiervoor kregen we in 2018 het rapportcijfer 6,3. In 2020 is dit rapportcijfer een 7.1 En door een hogere waardering voor onze communicatie en beleid. We schieten op dit onderdeel zelfs de top 5 binnen. We gaan van plek 38 naar plek 5.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Heb je als ondernemer een vraag voor de gemeente, of ondersteuning nodig? Lees hier wat wij voor jou kunnen doen. Via het contactformulier kunt u ook contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris.


Onze Ambassadeurs