Badminton Nederland en Nijha lanceren Let's Play Net

Geschreven door Redactie
Badminton Nederland en Nijha lanceren Let's Play Net

Badminton Nederland en Nijha lanceren samen het Let's Play Net. Het Let’s Play Net is speciaal ontwikkeld voor op school, in de wijk, in het park of op het strand.

Het Let’s Play Net is een multifunctionele en compacte netinstallatie die naast AirBadminton ook geschikt is voor het spelen van voetvolley of pickleball.

Nijha en Badminton Nederland hebben uit passie voor de sport en om meer kinderen en volwassen om een laagdrempelige manier uit te dagen om buiten te bewegen dit metalen net ontwikkeld. Wij gaan er samen voor om op zoveel mogelijk plekken in Nederland het Let’s Play Net neer te zetten zodat er overal lekker buiten AirBadminton gespeeld kan worden. Via de QR-code op het net kun je tevens je eigen wedstrijdjes registreren.

Badminton Nederland en Nijha kiezen er bewust voor om de krachten te bundelen en gezamenlijk te ondernemen. Samen creëren we op deze manier een maatschappelijke meerwaarde. Erik Spiegelenberg, beweegspecialist bij Nijha is trots op de samenwerking: ‘Mooi om samen met zo’n ondernemende sportbond het Let’s Play Net te ontwikkelen: Nijha de hardware en Badminton Nederland de software. Een topcombinatie!’

Bondsvoorzitter Jan Helmond is ook zeer content: ‘We slaan de handen in een met Nijha, een bedrijf met al 100 jaar ervaring in de sportsector. Zo gaan we de zichtbaarheid van onze prachtige sport in het dynamische sportlandschap te vergroten. Let’s Play!’

Kijk voor meer info op www.letsplaynet.nl

Onze Ambassadeurs