Een warme wintergroet...

Geschreven door Redactie
Een warme wintergroet...

Door het coronavirus ontmoeten wij elkaar minder vaak dan wij misschien willen. Met de feestdagen voor de deur kan Gemeente Harderwijk voorstellen dat je juist nu de warmte en liefde met elkaar wilt delen.

Dat kan gelukkig ook op afstand met een klein gebaar. Pak wat vaker de telefoon, spreek iemand aan, stuur een kaartje of maak oogcontact. Zodat een ander zich geliefd, gezien of een beetje minder alleen voelt.

Deze week ontvang je van de Gemeente Harderwijk een blanco ansichtkaart in de brievenbus. Deze kun je naar iemand sturen of geven aan iemand die jou dierbaar is of iemand die wat extra aandacht verdient. Op de voorkant kun je bijvoorbeeld een persoonlijke tekst of tekening plaatsen.


Bij de feestdagen hoort voor velen warmte en gezelligheid met elkaar maar dat is dit jaar allemaal wat moeilijker. Om je een beetje op weg te helpen en van deze dagen te genieten heeft Gemeente Harderwijk leuke winterse tips en activiteiten verzameld op harderwijk.nl/warmewintergroet.

Dit jaar staat volledig in het teken van het coronavirus en de veranderingen die het met zich meebrengt. Het delen van deze veranderingen en de gevoelens daarbij kan helpen bij het verwerken van ervaringen en ook anderen inspireren. Op het online stadsgesprek lees je verhalen van mede-inwoners achter het raam en bij de voordeur. Er staan misschien wel mensen op die je kent en natuurlijk kun je ook zelf jou verhaal delen. Wij hebben elkaar nodig om de winterperiode door te komen. 


Gemeente Harderwijk ziet in hun gemeente dat veel inwoners zich goed aan de corona maatregelen houden. En ze zien ook dat er mooie initiatieven zijn om elkaar te helpen in deze tijd. 

Onze Ambassadeurs